Türbanlı kızlar

Boneli Poşet tesettür cenneti


Türk kültüründe türban denilen rengarenk çıfıt bezinin olmadığını çeşitli yazılarla kanıtlamıştık. Kadını üniformalaştırıp sakil hale sokan boneli poşet türbanın AKP’nin sembolü olduğunu belirtmiştik.
Bugün boneli poşet türbanı masum gören bir takım odaklarda AKP’nin değirmenine su taşımaktalar.

LEZBİYEN TÜRBANLI KIZLAR VİDEOSU



  Klasik Anadolu kadınının yemenisini aldılar, rahibeler gibi içine bone takıp, alttan sıkmabaş yaparak kadınları adeta siyasi simgeye çevirdiler.

Sanki AKP yokken herkes kâfirmiş gibi bugün boneli poşet tesettür kullanmayan kadınlara inançsız, Allahsız, çıplak gibi yakıştırmalar yapılıyor.

Fethullah Gülen’in dinler arası dialog masalları adı altında, kuran ayetlerinin bile değiştirildiği günümüzde, Boneli Poşet türban’da Hıristiyan rahibelerinden esinlenildi.
İşin daha kötüsü boneli türban resmen seks sembolü gibi algılanmaya başlandı. Bunun delili ise sosyal medyada patlayan aşırı ilgi…

Misal; Facebook sitesinde açılan türban gruplarına şöyle bir baktığınızda, gruplara yüz binlerce kişi akın etmekte ve yazılan yorumlar göz önüne alındığında bu gerçek kabak gibi kendisini beli etmektedir.

Boneli Türban başörtüsü değildir. Cafcaflı renkleri ve alt kısımları tamamlayan daracık etekleriyle boneli türban erkekleri çeken bir cazibe torbasıdır.

Cem Akkılıç 

TAKUNYA LİBİDOCUSU TÜRBANLI KIZLAR ARŞİVİ BONELİ POŞET BURADA.

Boneli Poşet tesettür cenneti

Kafa KILLARI çok günah sayılıyor. Peki, türbanlı kızların yüzde doksan dokuzu etek giyiyor. Bacak ETİ sevao mı sayılıyor?
İşte buna asla cevap veremiyorlar!..


Türbanlı kızların kafalarına geçirdikleri Boneli Poşet'in alt ve üst kıvrımlarına dikkat ile bakın!..
Sizce neye benziyor?






4 yorum:

Boneli Poşet dedi ki...

Türban yani boneli poşet dinin emri değildir. Kadını cinsel bir obje haline getirir... Sokaklarda görüyoruz zaten gerçekleri. Aksini iddia eden varsa alnın karışlarım.

ysn dedi ki...

Kur'an-ı Kerimde Nur suresi 31. ayette kapanmayla ilgili bir emir var:

[yabancı erkeklere bakmaktan] sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, [el, yüz gibi] görünen kısmı hâriç, zînetlerini [zînet takılan yerlerini] göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar [saç, kulak ve gerdanlarını] örtsünler!) [Nûr 31]

Eğer böyle giyinen bir kadına sexy obje gibi bakan birinin zihninde problem vardır. HEl karışla bakalım alnımı! Ama Kur'andaki delil sana yetmiyorsa Allah hidayet versin...

tosun dedi ki...

sayın ysn arkadaşım eleştiri çok normal resimlerden ve sokaktan böyle çok görüntü var. Ayrıca kapanmak derken rahibe kıyafeti ile hristiyanları taklit eden çarşaflılarıda unutma. Annelerimiz kapanmanın en iyisini en gerekeninin yapmş siz kafanız kapalıyken göğüs kalça meydanda dolaşırsanız tabiki seksi olur eğer erkeksen. Kuranda emir bu değil.

Ömer Karabacak dedi ki...

Dörbanlı hastaları için yeni site...

İşte linki

http://omerkarabacak.blogspot.com.tr/