Türbanlı kızlar

Boneli Poşet tesettür cenneti


Türk kültüründe türban denilen rengarenk çıfıt bezinin olmadığını çeşitli yazılarla kanıtlamıştık. Kadını üniformalaştırıp sakil hale sokan boneli poşet türbanın AKP’nin sembolü olduğunu belirtmiştik.
Bugün boneli poşet türbanı masum gören bir takım odaklarda AKP’nin değirmenine su taşımaktalar.

LEZBİYEN TÜRBANLI KIZLAR VİDEOSU



  Klasik Anadolu kadınının yemenisini aldılar, rahibeler gibi içine bone takıp, alttan sıkmabaş yaparak kadınları adeta siyasi simgeye çevirdiler.

Sanki AKP yokken herkes kâfirmiş gibi bugün boneli poşet tesettür kullanmayan kadınlara inançsız, Allahsız, çıplak gibi yakıştırmalar yapılıyor.

Fethullah Gülen’in dinler arası dialog masalları adı altında, kuran ayetlerinin bile değiştirildiği günümüzde, Boneli Poşet türban’da Hıristiyan rahibelerinden esinlenildi.
İşin daha kötüsü boneli türban resmen seks sembolü gibi algılanmaya başlandı. Bunun delili ise sosyal medyada patlayan aşırı ilgi…

Misal; Facebook sitesinde açılan türban gruplarına şöyle bir baktığınızda, gruplara yüz binlerce kişi akın etmekte ve yazılan yorumlar göz önüne alındığında bu gerçek kabak gibi kendisini beli etmektedir.

Boneli Türban başörtüsü değildir. Cafcaflı renkleri ve alt kısımları tamamlayan daracık etekleriyle boneli türban erkekleri çeken bir cazibe torbasıdır.

Cem Akkılıç 

TAKUNYA LİBİDOCUSU TÜRBANLI KIZLAR ARŞİVİ BONELİ POŞET BURADA.

Boneli Poşet tesettür cenneti

Kafa KILLARI çok günah sayılıyor. Peki, türbanlı kızların yüzde doksan dokuzu etek giyiyor. Bacak ETİ sevao mı sayılıyor?
İşte buna asla cevap veremiyorlar!..


Türbanlı kızların kafalarına geçirdikleri Boneli Poşet'in alt ve üst kıvrımlarına dikkat ile bakın!..
Sizce neye benziyor?






Takunya Libidocusu: İki ayaklı köpeğim Jimmy Tudeski…

Takunya Libidocusu: İki ayaklı köpeğim Jimmy Tudeski…

Takunya Libidocusu Türbanlı Kızlar sitesini ziyaret etmek için üstteki kırmızı renkli başlığı tıklayın lütfen.
Cem Akkılıç